Utolsó kommentek

Retribution Talents (3.2.0)

Kirgeth 2009.10.24. 20:15

Nincs olyan, hogy tuti talentezés. Más talent kell instába, és más pvp-re. Egyik játékos erre, a másik arra esküszik. Nagyon sok lehetőség van. Viszont van pár alapvető talent, amikre minden retri palának érdemes pontot költenie.

A talentek linkjei a wowhead-re mutatnak. Elképzelhető, hogy ott egy újabb patch leírása szerepel. Az itt következő leírás a 3.2.0-as patch-é.

Tier 1

Deflection(5 pont)
Talentpontonként 1%-al növeli a Parry értékedet. Ez inkább a protection talentfa kiegészítő talentje.

Benediction(5 pont)
Talentpontoként 2%-al csökkenti az instant varázslataid manaköltségét. Retri palának nagyon fontos, mert a legtöbbet használt spelljei instantok. Ezzel ellensúlyozhatjuk a kevés mana mennyiséget.

Tier 2

Improved Judgement (2 pont)
Talentpontonként 1 másodperccel csökkenti a Judgement varázslatunk cooldownját (töltődési idejét)

Hearth of the Crusader(3 pont)
Azokra akiken aktív a judgement varázslatunk, mindenki talent pontonként 1%-al nagyobb eséllyel üt kritikust

Improved Blessing of Might (2 pont)
Talentpontonként 12%-al növeli meg a Blessing of Might által adott Attack Power-t.

Tier 3

Vindication (2 pont)
A sebző támadásainknak esélyt ad arra, hogy csökkenti az attackpowert 10 másodpercre.  A csökkenés e szerint a képlet szerint számítható ki: (szint*3.3 + 23)*ráköltött talentpontok.

Conviction (5 pont)
Talentpontonként 1%-al növeli meg a Critical Chance-t minden közelharci támadásodnak, és minden varázslatodnak.

Seal of Command (1 pont)
A legnagyobb dps-t hozó seal retri paladinnak. Minden ütésednél esély van arra, hogy sebzel még egyet. Ez a plussz sebzés a fegyvered sebzésének 70%-a, ráadásul holy.
Az ütésenkénti esélyed: 7*weapspeed/60*100 %

Pursuit of Justice (2 pont)

Talentpontonként 25%-al csökkenti a Disarm effectet. És 8%-al növeli a mozgási sebességed (ez semmi mással nem adódik össze)

Én leginkább azért szeretem ezt a talentet, mert gyorsabban futok tőle, gyorsabban elkapom az ellenfelemet.

Tier 4

Eye for an Eye (2 pont)

Minden kritikus találat esetében ami téged ér talentpontonként 5% esélyed van, hogy a téged ért sebzés felét visszasebzed.

A 3.0.9 patch-ben még volt értelme. Emlékszem egy holy pala ellen dueleztem, és utéstávon kívülről egyszer csak látom hogy szép sárga betükkel írja az ellenfelemen a sebzést: 7200. Talán jobban meglepődtem mint a másik pala, aki Holy shockot nyomott rám, és többet sebződött mint én. :) HASZNOS! De csak pvp-ben. Pve-ben nincs sok jelentősége.

Sanctity of Battle (3 pont)
Talentpontonként 1%-al növeli meg a Critical Chance-t minden közelharci támadásodnak, és minden varázslatodnak. És 5%-al növeli az Exorcism és a Crusader Strike sebzését.

Crusade (3 pont)
Talentpontonként 1%-al növeli meg minden sebzésedet. Valamit további 1%-al növeli Humanoidok, Démonok, Elementálok és Élőholtak ellen.

Tier 5

Two-Handed Weapon Specialization (3 pont)
Talentpontonként 2%-al növeli meg a kétkezes fegyverekkel okozott sebzésedet.

Sanctified Retribution (1 pont)
3%-al növeli meg a sebzését azoknak, a barátságos célpontoknak, akikre hat a paladin valamely aurája. A retribution aura visszasebzését pedig 50%-al növeli meg.

Tier 6

Vengeance (3 pont)
Talentpontonként 1%-al növeli meg a Fizikai és Holy sebzésedet kritikus ütés utáni 30 másodpercre. Ez a hatás 3x adódhat össze.

Divine Purpose (2 pont)

Csökkenti a chance to hit-et ellened talentpontonként 2%-al valamint a Hand of Freedom 50%-ban (talentpontonként) leszedi a stun effekteket. (Stun alatt is használható)

Pvp talent. Helyetesítheti a Medalion of the Horde-t vagy az allys megfelelőjét stun ellen. (Nem vagyok nagyon elfogult :P)

Tier 7

The Art of War (2 pont)
Talentpontonként 5%-al növeli meg a Judgement, a Crusader Strike és a Divine Storm sebzését. Valamint közelharci kritikus ütésnél talentpontonként 0,75 másodperccel csökkent a Flash of Light varázslási ideje.

Elég fontos pvp talent, lévén igen gyakra bejön és 2 pontot ráköltve instant-ban lehet castolni a Flash of Light-et.

Repentance (1 pont)
Elkábítja az ellenfeled. Csak humanoidok, dragonkin-ek, giant-ok, démonok és élőholtak ellen használható.

Tier 8

Fanaticism (3 pont)
Talentpontonként 6%-al növeli meg a Judgement varázslatok kritikus esélyét, és talentpontonként 10%-al csökkenti a Threath-et, kivéve ha a Righteous Fury van rajutnk.

Sanctified Wrath (2 pont)
Talentpontonként 25%-al növeli meg a Hammer of Wrath kritikus ütés esélyét, és csökkenti az Avenging Wrath cooldown-ját 30 másodperccel.
Valamint az Avenging Wrath hatása közben talentpontonként 25%-al kevesebbet sebződünk.

Tier 9

Swift Retribution (3 pont)
Talentpontonként 1%-al növeli meg a közelharci és távolsági Attack Speed-et, és a casting speedet is azoknak akikre hat a retribution aura.

Crusader Strike (1 pont)
Azonnal támadsz, s támadásod 75%-át sebzi a normálisnak, ráadásul holy-t.

Sheath of Light (3 pont)
Talentpontonként az Attack Powered 10%-át megkapod Spell Power-ként. Valamint kritikus gyógyításaid további életerőt regenerál a következő 12 másodperc alatt. Mégpedig a gyógyítás 20%-át.

Tier 10

Righteous Vengeance (3 pont)
Amikor kritikus sebzés okozol a Divine Storm-al vagy a Judgementeddel. A célpont 8 másodperc alatt elszenvedi az eredeti sebzés 10%-át minden a talentre költött pont után.

Tier 11

Divine Storm (1 pont)
Azonnal támadsz, s támadásod 110%-át sebzi a normálisnak, ráadásul holy-t a körülötted lévő 4 ellenfeledre. A sebzés 25%-ával gyógyítod 3 raid vagy party társadat.

Ez tehát a retri pala alapja. Ezek fontosak, s érdemes tudni melyik mit csinál, és jól át kell gondolni, ha valamelyikről lemondunk.

Kiegészítő talentek más fákból

Divine Strenght (5 pont)
Talentpontonként 3%-al növeli a Strenght-edet.

Címkék: wow talent paladin

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://paladin.blog.hu/api/trackback/id/tr391472515

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása